Reviews from Spareribs Koning Nunspeet

Recent reviews

5.0
Sanne
19 November 2023
Babs
18 November 2023

Het was heerlijk!

D. van den Berg
11 November 2023

Eten was weer lekker. Bezorging was dit keer 15 minuten later. Kan gebeuren. Vorige keer was ie eerder dan aangegeven.

Harry
9 November 2023

Weer uitstekend Lekkere frisse sla

Arjen
19 October 2023

Heerlijk gegeten, spareribs waren top, king size burger was iets aan de lauwe kant maar kwaliteit goed. šŸ‘

Diede
15 October 2023

Snel bezorgd, erg goed van smaak en warm. Iets teveel saus op de coleslaw voor mijn smaak maar de smaak daarvan was ook goed

JN
11 October 2023
Adriaansen
9 October 2023

Het zou fijn zijn als de spareribs niet zo in de doos gaan, maar eerst in aluminiumfolie zouden gaan zodat ze iets warmer aankomen. Ik begrijp de milieu maatregelen,maar dat komt de temperatuur niet ten goede.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dimitri
6 October 2023

Heerlijk zoals altijd! 10/10

Postema
25 September 2023

Weer uitstekend. Wel erg weinig koolsla voor 4 personen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S
27 August 2023
Kroneman
3 August 2023

De burger was heerlijk, maar helaas koud, net als de nacho's

Johan hardlooper
2 August 2023

Goed eten en optijd bezorgd . Zeker voor herhaling vatbaar .

Adriaansen
23 July 2023

Fantastisch lekker en perfect bezorgd šŸ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
12 July 2023

Dit is zeker voor herhaling vatbaar šŸ‘

Hanneke Groothuis
9 July 2023

Altijd tevreden over sparerib koning! We bestellen hier vaak en dat zullen we blijven doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerdine
24 June 2023

Super lekker gegeten. Goede spareribs! Lekkere aardappeltjes. Wij hadden ook salade erbij, fijn dat de dressing apart zat.

Aart Niebeek
20 June 2023

De sweet honey was erg lekker

Corry
1 June 2023
Diego
21 May 2023
Van de Graaf
16 May 2023

Lekker gegeten en snelle bezorging.šŸ‘

Sjaak bronkhorst
15 May 2023

Was heerlijk,en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thom
9 May 2023

Snel bezorgd en erg lekker! Vooral gek op de burgers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zijlstra
23 April 2023

Goede ribs, goede smaak, sweet en spicy nummer 1 van de 3 smaken die we besteld hebben. Niet te nat, niet te droog. Mals vlees

Chris
2 April 2023

Plaats normaal nooit recensies maar deze spareribs waren goed zacht en juicy vooral de bbq variant. We hebben met familie weekend besteld en goed genoten !!

Fam Spaan
27 March 2023

Burgers besteld, snel geleverd en vielen goed in de smaak hier. Excellent!

M.B.
26 March 2023

Heerlijk gegeten! We hadden de spareribs menu voor 2 personen. Smaken smoked bbq en hot&sweet, heerlijk zoetig en niet te pittig.(voor iemand die niet tegen pittig kan was het een spannende keuze, maar blij verrast!) niet te pittig dus, smaken zijn mooi in balans. Werd bezorgt in Harderwijk vanuit Nunspeet en was nog goed heet. Super mals.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corry van de Pol
19 March 2023

De smaak was heerlijk maar de hamburgers waren niet warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
10 March 2023

Het was heerlijk en netjes in gepakt Tip:vermeld welke smaak sparibs er in de doos zit is niet als kritiek bedoeld

T. van Olst
18 February 2023
S
12 February 2023
Gerrie vd vegt
4 February 2023

Prima

Rob
25 January 2023

Malse ribben. Ze waren lekker, maar het aflakken van de ribben had van mij wel iets guller gemogen. Met name de 'spicy' ribs waren flauw voor wat de naam doet vermoeden, iets wat met een pittige BBQ-saus goed te verhelpen is. Ik vermoed (door de textuur van het vlees) dat de ribben gekookt zijn om ze extra mals te krijgen, met deze methode wordt steviger marineren en aflakken belangrijker omdat het koken wat smaakverlies geeft. Voor mij zijn jullie nog niet de best sparerib bezorger van Harderwijk en omstreken, maar bezitten jullie wel het potentieel om dat te worden. Dus 'keep up the good work' en blijf jezelf verbeteren! =)

Vogel
8 January 2023

Nog steeds beste spareribs van de regio

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold
8 January 2023

Kan wel iets meer

C a Westra
7 January 2023

Voor de eerste keer bestelling gedaan en het was super ga weer bestelling plaatsen voor de volgende weekenden

Van Panhuis
6 January 2023

Super lekker en keurig op tijd bezorgd.

Aline
5 January 2023

Aardig personeel en heerlijk malse spareribs. Aanrader!

Hjalmar
29 December 2022

Beste spareribs van de regio

pia
25 December 2022

super kwaliteit .succes voor 2023

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jobo
22 December 2022

Zeer snelle levering, alles goed warm en dat terwijl we in Harderwijk wonen. Spareribs waren zo mals, dat je ze met mes en vork kon eten. We hadden de menu 2 ribs besteld en dat is ruim voldoende voor 2 personen. Heerlijk gekruide aardappelpartjes erbij en een rauwkost. Voor herhaling vatbaar!

B&G
22 December 2022

Snel bezorgd, lekker vlees, voldoende groot portie, lekkere aardappeltjes. Tip: rooster het broodje een beetje dan trekt het niet teveel warmte uit het vlee iets minder zout op de aardappels en beetje groenvoer ernaast evt als sidedish?

H. Noordzij
18 December 2022

Spareribs waren super. Voor herhaling vatbaar.

Mark Visser
17 December 2022

Top! Super lekker en snel geleverd! Aanrader!

G.
16 December 2022

Besteld vanuit Elspeet. Bezorging was top. Op tijd en het eten was nog goed warm. Meer aardappels gekregen dan verwacht. Lekkere spareribs die bijna van het bot vallen! Sweet honey is aanrader. Tip: keuze in de sausjes. Nu cocktail saus erbij die wij zelf niet lusten. Dat is dan zonde. Onze voorkeur heeft barbeque saus maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak.

Reaction from Spareribs Koning

Hoi G, Bedankt voor je review en tip. Wij vinden dit een goed idee en hebben het gelijk toegevoegd op onze website. Bedankt!

Erwin
15 December 2022
Reaction from Spareribs Koning

Hoi Erwin, Bedankt voor je review. Kan je ons vertellen waarom wij 2 sterren hebben gekregen? Wij zijn erg benieuwd naar je mening. Met vriendelijke groet, Spareribs Koning

Bernard
12 December 2022
Gerhard
6 December 2022

Dat waren de sappigste heerlijk gekruide spareribs in tijden en zeker van Nunspeet. Naast sushi zijn ze ook hier dus koning in..Maar omdat je moet streven naar perfectie..2 x 4 sterren..:-)

egbert
3 December 2022

besteld vanuit harderwijk eten was erg lekker en nog goed warm zelfs vanuit nunspeet naar harderwijk en nog snel bezorgd ook zeker een aanrader

Bram en Jeannette
2 December 2022

Het was op de afgesproken tijd, spare-ribs waren heerlijk mals en ze vielen zo van het bot af. Ruim voldoende porties. Aanrader!

Nils Wiegers
2 December 2022

De spareribs & de sidedishes die ik heb besteld, waren heerlijk. Vanavond had ik een vriendin te eten die van spareribs houdt. Ook zij heeft zitten smullen :-)!